Aanvraag

Een offerte?

Sebastiani Hoveniers staat voor u klaar voor elke klus. Van eenmalig onderhoud zoals maaien, snoeien en onkruid verwijderen, tot bestrating herstellen, een nieuwe tuin aanleggen en onderhoud op regelmatige basis. Sebastiani Hoveniers voert werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt bij mij terecht voor uw tuin!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kom ik van tevoren vrijblijvend bij u langs om het werk op te nemen. Op deze manier kan ik uw wensen voor de tuin het beste in kaart brengen en kan ik u vast een inschatting geven van de kosten. Vervolgens stel ik voor u een vrijblijvende offerte op, of maak ik ter plekke een prijsafspraak met u indien de situatie dit toelaat.

Sebastiani Hoveniers werkt volledig naar uw wens. Ik doe mijn uiterste best om in uw tuin te werken met de best passende materialen, tegen de scherpste prijs en met de beste kwaliteit. Natuurlijk kunt u voor de aanleg van uw tuin of oprit vertrouwen op de jarenlange ervaring die ik inmiddels heb opgedaan in vele verschillende tuinen. Laat u de keus voor materialen aan mij over, dan kunt u erop vertrouwen dat uw tuin er pico bello uit komt te zien. En natuurlijk gebeurt alles in overleg!

Om een offerte voor uw tuin aan te vragen kunt u contact opnemen via telefoon (06-38244726) of e-mail (alessio@sebastiani.nl)


blokhut IMG_3071 IMG_3181 IMG_3035


 
Wist u dat…

Sebastiani Hoveniers naast het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden ook graag steigerhouten meubels voor u maakt? Een mooie tuinset, eetkamertafel of salontafel helemaal naar wens, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook in de tuin werk ik graag met hout. Pergola’s en houten vlonders zijn geen probleem. Voor uw kinderen maak ik volledig met de hand een mooie speelhut op maat. Gegarandeerd speelplezier is het resultaat!